Archief

Archief

 • 6-11-2017: Renata's New York Marathon in 2017

  Ik bereidde Renata voor op haar eerste marathon. In 2017 gingen wij samen naar New York en liepen wij de New York Marathon! In deze film door Guy van Grinsven krijg je een uitgebreide impressie van ons avontuur: https://youtu.be/wZGs9r-Rb-c

 • 24-10-2015: Sina's Wintertijd Challenge 2015

  Indoor Bootcamp Challenge voor het goede doel
  Indoor Bootcamp Challenge voor het goede doel

  Onze eigen Wintertijd Challenge in Nuth
  Samen met mijn echtgenoot Raphuel organiseerde ik een eigen Wintertijd Challenge in Nuth (locatie Gitek Sportcentrum). Alle donaties zijn voor de stichting Spieren voor Spieren. Ons evenement was een leuke en gezellige workout in de vorm van een INDOOR BOOTCAMP CHALLENGE (geschikt voor alle leeftijden en niveaus). Het evenement vond plaats in de nacht van 24/25 oktober 2015 tussen 2:00 en 3:00 uur (als de klok een uur teruggezet wordt). Ons doel was om samen met jou ten minste 5.000 Euro in te zamelen. Volg onze eigen Facebook-evenementpagina www.facebook.com/wintertijdchallengenuth voor actuele informatie.

  personal trainer
  Sina Pellegrom
  Personal Trainer & Voedingscoach

  Over de Wintertijd Challenge
  De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen. Bezoek hun website www.spierenvoorspieren.nl voor meer informatie of www.wintertijdchallenge.nl voor specifieke informatie over de challenge.

  Bekijk hier de officiële promotiefilm van de Wintertijd Challenge 2015:

  Onze sponsoren
  De volgende sponsoren maakten ons evenement mede mogelijk:
  Gitek Sportcentrum, Leeuwerikstraat 2, 6361VM Nuth. Gitek Sportcentrum stelt de sportaccommodatie ter beschikking voor ons evenement.
  – Drukkerij Schrijen-Lippertz MediaNova, Heerlerweg 157, 6367AD Voerendaal. Schrijen-Lippertz sponsort de posters en flyers.

  Uiteindelijk haalden we iets meer dan 1.800 Euro op voor het goede doel!