Anderen over Sina

Anderen over Sina

Anderen over Sina

“Ik sta er niet alleen voor.”

“Niet lang hellen maar Sina bellen!”

“Ik kan mijn eigen veters weer strikken.”

“Omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden.”

“Sina is mijn ‘stok achter de deur'”

“Sina werkte samen met mijn fysiotherapeute'”

 • Bikini-proof de volgende zomer in

  “In april ben ik bij Sina terecht gekomen na een zoektocht op internet.

  Thuis kwam ik met sporten niet meer verder in het behalen van mijn doelen. Ik heb altijd wat aan sport gedaan. In september 2021 wilde ik koste wat kost afvallen en er dit keer eens ECHT voor gaan; bikini-proof de volgende zomer in. Sinds september sportte ik bijna dagelijks en dacht dat ik al heel gezond at… maar toch kwam ik geen stap meer verder en het sporten werd eentonig. Totdat ik bij Sina terecht kwam en zij mij een totaal pakket van 12 personal trainingen inclusief een voedingsplan adviseerde. Geen dieet maar een andere levensstijl waarbij je gevarieerd, voldoende en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Het voedingsplan heeft mij van mijn buikpijnklachten afgeholpen.

  In het begin vond ik het lastig om een weg te zoeken in wat allemaal puur, onbewerkt eten is en wat mag en wat ik beter kan laten staan. Bij Sina kan ik middels een appje altijd terecht met alle vragen over eten en sporten. Niks is teveel gevraagd en ze antwoord snel en duidelijk.

  De personal trainingen waren super leuk, uitdagend maar vooral afwisselend. Mijn vraag was om mij trainingen te geven waar ik thuis ook wat mee kan om gedisciplineerd te blijven sporten en dat is 100% gelukt.

  De resultaten liegen er niet om. Alhoewel mij de eerste lichaamsanalyse niet tegen viel ben ik in 4 maanden tijd verder afgevallen, vetmassa verloren en spiermassa opgebouwd.

  Het gezonde, pure eten zorgt ervoor dat ik me lekker in mijn lijf voel en vooral dat ik energieker door de dag ben.

  Sina je bent een topper! Ik ben zo blij met de resultaten en zeker nog niet klaar met de personal trainingen bij jou.

  Bedankt tot zover :)”

  Bikini-proof de volgende zomer in
  Marlou Palmen
  augustus 2022
 • Ze geeft mij het gevoel dat ik er niet alleen voor sta

  “Drie maanden geleden ben ik gestart bij Sina. Een keer in de week mijn eigen personal trainer om mijn leefstijl te veranderen. Een op een trainingen van een uur, waar ik veel van geleerd heb en….ook veel spierpijn, haha.

  Ik had als doel afvallen en gezonder eten en drinken!! Sina heeft een positieve invloed op mij gehad, zowel met voeding als met de training. Ik ben nu 2 weken zonder haar coaching bezig, dit verloopt goed. Ik weet dat ik altijd kan terugvallen op advies en wijze raad van Sina, als ik denk dat ik het nodig heb. Ze geeft mij het gevoel dat ik er niet alleen voor sta.

  Sina, ik wil je bedanken voor je professionele begeleiding ook na de afgelopen periode kan ik altijd nog bij je terecht voor een meting en wegen.  Jij hebt mij een zetje in de goede richting gegeven, nu is het aan mij om hiermee verder te gaan!!”

  Ze geeft mij het gevoel dat ik er niet alleen voor sta
  Mariëlle Dibbets
  augustus 2022
 • Gevarieerde lessen, ook met straatmeubilair tijdens Covid-19

  “Ik had een luxe probleem van een te hoge BMI, te ruime buikomvang en te weinig beweeglijkheid, waarbij het niet ging om extreme overschrijdingen.

  Hoewel ik met grote regelmaat aan duursporten zoals fietsen en wandelen doe kreeg ik er zelf maar geen grip op. Google wist de oplossing voor “mijn probleem” en vertelde mij dat ik bij Sina moest zijn. In en eerste adviesgesprek bij Sina werd mij al snel duidelijk gemaakt waaraan het lag en hoe resultaat kon worden bereikt. Een meting met uitgebreid verslag van de toestand waarin het lichaam verkeerde was het laatste zetje. Specifieke training in combinatie met een uitgebreid voedingsadvies moest de oplossing zijn.

  Nu kan ik volmondig zeggen: “Dat is gelukt”. Mijn BMI is weer aan de maat en dat geldt ook voor de buikomvang. In tegenstelling tot eerder heb ik nu een totaal ander eetpatroon maar daarbij is zeker geen sprake van een dieet, althans zo ervaar ik het totaal niet. Sina leerde mij bewuster en gezonder te eten en na te denken over wat ik eet.

  En daarnaast dan de specifieke training…, dat was even wennen. Ondanks dat ik dacht dat mijn lichaam toch wel in een sportieve modus stond moest ik ervaren dat veel spieren en gewrichten te lang niets hadden gedaan. De gedoseerde en op de persoon afgestemde wijze waarop Sina je de oefeningen laat uitvoeren maken dat het goed te doen is. Elke les was anders en ik heb nu een scala aan oefeningen die ik ook thuis kan doen. Halverwege mijn trainingscyclus stuurde Corona ons naar buiten. Ook daar heb ik er versteld van gestaan hoe Sina, o.a. met gebruik van straatmeubilair, er altijd weer een gevarieerde les van maakte die ik twee dagen later nog voelde. Resumerend kan ik zeggen dat in zo’n proces veel zelfdiscipline nodig is maar dat je qua hulp, ondersteuning en motivatie aan Sina een uitstekende partner hebt. Ik ben althans een zeer tevreden klant.”

  Gevarieerde lessen, ook met straatmeubilair tijdens Covid-19
  Jan Bernards
  februari 2022
 • Ik hield niet van sporten

  “Ik wilde al heel lang afvallen, maar nooit het goede gevonden. Op internet lees je veel dingen en je weet niet wat goed is. Ik houd ook niet van sporten. Begin dit jaar gooide ik het roer om en heb ik gezocht naar een personal trainer en voedingscoach. Ik kwam uit bij Sina. Wat mij aansprak is dat zij alle oefeningen mee doet en dat het niet als een dieet voelt maar het een voedingsadvies is. 

  Ik heb een afspraak gemaakt en werd enthousiast. 2 Keer per week 1 uur sporten onder begeleiding van Sina en zij doet echt alle oefeningen mee. Dit is fijn want zo motiveert het jou ook weer meer. 

  Je krijgt een voedingsschema toegewezen en natuurlijk dit zal in het begin even wennen zijn maar na een paar weken weet je niet beter en gaat het vanzelf. Je mag Sina ook altijd appen met vragen wat heel fijn is. 

  Ik ben hierdoor heel wat kilo’s kwijt geraakt en ik ben weer tevreden met mijn lijf. Ik heb meer energie en ik voel mij lekkerder in mijn vel. Ik ben nu zelfs door gegaan met sporten omdat het mij zo goed bevalt. 

  Sina bedankt voor al het geduld wat je met mij hebt gehad, het coachen en begeleiden. Ik voel mij echt een stuk beter!”

  Ik hield niet van sporten
  Nikki Pisters
  september 2021
 • Eindelijk die doorbraak...

  “Afgelopen januari drukte de weegschaal me zoals elk jaar weer op de feiten: 10 á 15 kg te zwaar, vaak een opgeblazen gevoel en niet fit! Dat een abonnement op de sportschool me niet zou gaan helpen had ik inmiddels wel geleerd, dat had het nog nooit gedaan en was vooral een soort van sponsoring, weggegooid geld dus. Nee, ik moest wat anders verzinnen.

  Na een paar avonden googelen ben ik uiteindelijk bij Sina terecht gekomen voor een intake gesprek. Het gevoel was meteen goed. Geen opgeklopt verkooppraatje maar een duidelijke verhaal en een duidelijke strategie. Ik dacht meteen: “dit is wat ik nodig heb”.

  Na een uitgebreide voedingsanalyse (nogmaals met de neus op de feiten gedrukt) kreeg ik een passend advies hoe ik mijn voedingspatroon moest aanpassen: geen dieet maar wel een richtlijn met goede alternatieven voor ontbijt, lunch en diner, op weg naar een gezonder eetpatroon.

  Vanaf dat moment ben ik ook gestart met 2 keer per week trainen: Sina voelt feilloos aan waar mijn grens ligt en door haar aanpak wordt deze steeds weer een beetje verlegd. Hierbij let ze goed op de juiste houding en corrigeert en past aan waar nodig om blessures te voorkomen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk hoe Sina de afwisseling erin weet te houden. Er zijn geen 2 trainingen hetzelfde en nog mooier : Ze doet alle oefeningen gewoon mee! Dat motiveert enorm!

  En dan de resultaten: inmiddels structureel ruim 10 kg kwijt, meer spiermassa, beduidend lager vetpercentage, het visceraal vet weer in het gezonde bereik, een aanzienlijke afname van de buikomvang, een gezondere BMI en bovenal een fitter gevoel en veel meer energie!

  Heb je ook een stok achter de deur nodig die je bovendien op een professionele manier begeleidt, coacht en traint dan ben je bij Sina aan het goede adres!”

  Eindelijk die doorbraak...
  Ralph Akkermans
  augustus 2021
 • Een stok achter de deur

  “Ik had weinig motivatie en energie om daadwerkelijk iets aan mijn leefstijl te veranderen. Ondertussen loog de weegschaal niet, en ben ik vooral de 2e lockdown behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Ik had besloten dat ik wel wat hulp kon gebruiken, dus aan de slag met Sina. 
  Het voedingsdagboek was een eyeopener en het voedingsplan gaf me goede handvatten om zonder honger gezond te eten. Met name het buiten sporten i.v.m. de covid maatregelen zag ik in eerste instantie tegenop. Nogal uit mijn comfort zone. Echter ik had dit veel groter in mijn hoofd gemaakt dan nodig, heerlijk om buiten te sporten! 
  De trainingen zijn een goede stok achter de deur, en in combinatie met bewuster met voeding omgaan heb ik in 2 maanden tijd al mooie resultaten bereikt. Niet alleen ben ik al een aantal kilo’s kwijt, ik voel me fitter en vind het serieus leuk en fijn om weer actief bezig te zijn. Sina is zeer kundig en gepassioneerd. 

  Kortom een goede investering in mijzelf!”

  Een stok achter de deur
  Anouk
  april 2017
 • Het knaagt niet meer

  “Met enige schaamtegevoel heb ik Sina om hulp gevraagd, uiteindelijk. Ik had met name mijn gewicht (en omvang) niet meer onder controle ondanks regelmatig bewegen en sporten. En dat is gaan knagen aan mijn geest. Een laatste poging, voordat ik zou toegeven aan ‘het hoort bij de leeftijd’. Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn gezondheid algeheel, behalve…
  Als zeer regelmatig sporter (en 60+) was haar 1e advies wel even schrikken voor mij: te zwaar.., voeding svp aanpassen… èn anders sporten…en voor de rest gewoon doorgaan. Geef aan waar je mee vastloopt. Het kan als ik het zelf echt wil.
  Dus: aan de slag ermee. Na 4 maanden groeiden langzaam het geloof en besef bij mij en mijn gewicht daalde in stapjes. De adviezen blijken goed inpasbaar in mijn vertrouwde levenswijze, waar ik om gevraagd had.
  Ik ben niet meer boos op mezelf (en mijn weegschaal) en ‘het knaagt niet meer’ en dat had ik zonder de afgemeten adviezen van Sina echt niet bereikt.
  Een aanrader voor eenieder die nog twijfelt of er nog iets aan te doen is aan je fitheid of de stand van je weegschaal: een eerste gesprek met Sina is het meer dan waard en je staat er dan niet meer alleen voor. En… schaam je er niet voor, gewoon doen.
  Volgens mij kan zij overigens veel meer dan waar ik om heb gevraagd, maar dat komt later wel.
  Sina, dank voor je hulp en respect, ook al ben ik er nog niet: fit(ter) en gezond(er) mijn pensioen tegemoet gaan. En dat ook zo houden.”

  Het knaagt niet meer
  Alex van Maenen
  oktober 2020
 • Onontdekte spieren

  “Ik ben maart 2019 begonnen met het twee keer per week trainen bij Sina. De eerste tijd was dat in Nuth en vanaf november vorig jaar ben ik ‘meeverhuisd’ naar haar nieuwe eigen studio in Hoensbroek, alhoewel in verband met Covid-19 het afgelopen jaar de meeste trainingen gewoon buiten zijn doorgegaan.

  Ik doe gecombineerde conditie/kracht training, en ben erg tevreden over het effect van de trainingen. Alhoewel de trainingen soms best zwaar zijn, zijn ze goed vol te houden omdat ze gevarieerd zijn en vooral omdat je je er al na een paar maanden veel beter door gaat voelen. Naast conditie wordt in de trainingen zowel spierkracht als het uithoudingsvermogen van bijna alle spieren in je lichaam getraind met een grote variatie aan oefeningen. Naarmate ik langer train zie ik steeds meer spieren verschijnen op plaatsen waar ik ze bij mezelf nog nooit gezien had.

  Ik heb mijn leven lang altijd wel in meer of mindere mate gesport en ben altijd wel blijven hardlopen. Maar met het begin van de overgang werd dat langzamerhand minder, kwam ik elk jaar opeens iets in gewicht aan, en voelde ik me fysiek-conditioneel gezien niet meer zo vitaal als ik altijd gewend was. Omdat het hardlopen zwaarder werd door de afnemende conditie was het steeds lastiger om de motivatie op te brengen ermee door te gaan.

  Toen heb ik gezocht naar iemand die mij persoonlijk zou kunnen trainen. Dat werd Sina. In het begin (eerste 2-3 maanden) maakte ik ook gebruik van haar adviezen m.b.t. voeding (hoeveelheid, afstemming eiwitten, koolhydraten, vetten etc.). Ik ben nu twee jaar 2 x per week aan het trainen en het is het beste dat ik in jaren gedaan heb. Sinds ik bij Sina aan het trainen ben, ben ik afgevallen en over mijn hele lichaam sterker/gespierder geworden, ook mijn houding is aanzienlijk verbeterd en ik heb hierdoor minder last van allerlei kwaaltjes (door o.a. zittend beroep). Het belangrijkste is dat ik me weer fysiek sterk en vitaal voel en inmiddels weer dezelfde dingen kan (en wil) doen als toen ik jonger was, zoals hele dagen in de tuin werken zonder rugpijn en ’s avonds niet meer van de bank te kunnen komen. Het hardlopen is inmiddels ook weer terug op het oude niveau en is weer plezierig geworden. Ik heb zelfs mijn partner zover gekregen om mee te doen, die doet het nu ook een jaar en is ook zeer tevreden. Kortom, als je echt gemotiveerd bent iets aan je conditie/fysieke gesteldheid te doen kan ik trainen bij Sina van harte aanbevelen, je zult er zeker geen spijt van hebben!”

  Onontdekte spieren
  Lisa Jonkman
  maart 2021
 • Toch wel meerwaarde...

  “Toen Covid-19 begin vorig jaar ook in ons land de boel platlegde, was ik meer dan 13 jaar op intensief wedstrijdniveau a/h squashen. Ook liep/loop ik wel eens hard en ben ik de weekenden regelmatig intensief fysiek bezig. Maar toen kwam dus Covid… en kon er niet meer gesquasht worden. Ik miste dit enorm. Ik ben toen maar eens meegegaan met Lisa (mijn partner) die al een jaartje Sina’s hoog-intensieve intervaltrainingen (HIIT) volgde. Ik zag bij bij haar enorme verbeteringen (sterker, meer energie, afgevallen/gespierder) en veel enthousiasme. Maar ik was vooraf best wel sceptisch… eigenlijk zelfs een beetje arrogant… Ik dacht dat ik fysiek al behoorlijk op niveau was en dat trainen bij Sina voor mij misschien maar weinig meerwaarde zou hebben. WAT EEN ENORME VERGISSING WAS DAT…

  Door Sina’s trainingen heb ik ervaren hoe goed het is om naast een gezonde cardio-conditie juist ook over een verbeterde spieruithoudingsvermogen te beschikken. Ongelooflijk hoe dit houdingsvermogen zo effectief kan toenemen door Sina’s HIIT trainingen… dat het herhaaldelijk belasten van steeds weer afwisselende spiergroepen door series van intensieve en minder intensieve oefeningen (met korte interval-rustmomenten) zo effectief kan zijn en goed kan aanvoelen. Het heeft mij meer meer energie, kracht en core-stabiliteit gegeven. Ik vind het bovendien superleuk en ga er supergraag mee verder. 

  Het maakt niet uit op welk fysiek/conditioneel niveau je bent als je besluit te beginnen met Sina’s trainingen. Of je nu wel of niet sport/hebt gesport, dik of dun bent of misschien al een wat oudere leeftijd hebt bereikt (zoals ik…); Sina zal haar trainingen heel professioneel en effectief op elk gewenst niveau aanpassen.

  Kortom, ben je echt gemotiveerd en wil je serieus werk gaan maken van je fysieke-conditionele gesteldheid, je sterker en energieker gaan voelen en/of op een gezonde/effectieve manier afvallen… dan ligt hier je kans. Je moet het wel echt zelf willen, maar dan krijg je er ook enorm veel voor terug…”

  Toch wel meerwaarde...
  Rob Markus
  maart 2021
 • Het knaagt niet meer

  “Met enige schaamtegevoel heb ik Sina om hulp gevraagd, uiteindelijk. Ik had met name mijn gewicht (en omvang) niet meer onder controle ondanks regelmatig bewegen en sporten. En dat is gaan knagen aan mijn geest. Een laatste poging, voordat ik zou toegeven aan ‘het hoort bij de leeftijd’. Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn gezondheid algeheel, behalve…
  Als zeer regelmatig sporter (en 60+) was haar 1e advies wel even schrikken voor mij: te zwaar.., voeding svp aanpassen… èn anders sporten…en voor de rest gewoon doorgaan. Geef aan waar je mee vastloopt. Het kan als ik het zelf echt wil.
  Dus: aan de slag ermee. Na 4 maanden groeiden langzaam het geloof en besef bij mij en mijn gewicht daalde in stapjes. De adviezen blijken goed inpasbaar in mijn vertrouwde levenswijze, waar ik om gevraagd had.
  Ik ben niet meer boos op mezelf (en mijn weegschaal) en ‘het knaagt niet meer’ en dat had ik zonder de afgemeten adviezen van Sina echt niet bereikt.
  Een aanrader voor eenieder die nog twijfelt of er nog iets aan te doen is aan je fitheid of de stand van je weegschaal: een eerste gesprek met Sina is het meer dan waard en je staat er dan niet meer alleen voor. En… schaam je er niet voor, gewoon doen.
  Volgens mij kan zij overigens veel meer dan waar ik om heb gevraagd, maar dat komt later wel.
  Sina, dank voor je hulp en respect, ook al ben ik er nog niet: fit(ter) en gezond(er) mijn pensioen tegemoet gaan. En dat ook zo houden.”

  Het knaagt niet meer
  Alex van Maenen
  oktober 2020
 • Sina doet alle oefeningen zelf mee

  “Mijn vrouw was al een jaar aan het trainen met Sina en het leek ons leuk om samen te sporten. In eerste instantie dacht ik weinig tot geen voordeel hieruit te halen, maar meer voor de gezelligheid mee te doen. Ik train al zeer regelmatig (triathon, trailrunning en MTB) dus voldoende getraind……, maar niets is minder waar. De trainingen zijn intensief en afwisselend en heel goed voor mijn explosieve kracht en core-ontwikkeling (iets dat ik zelf liever oversloeg in mijn trainingen!). Het positiefste (t.o.v. andere trainers) is het feit dat Sina alle oefeningen zelf meedoet en constant bijstuurt en motiveert om het maximale eruit te halen.”

  Sina doet alle oefeningen zelf mee
  Niel Cortenraad
  maart 2020
 • Zonder Sina was dit niet gelukt

  “In de loop van 2019 was de maat vol. Ik voelde me steeds minder fit en had moeite met mijn gewicht en lichaam. Eerder had ik al eens gezocht naar een personal trainer, maar was nog niet tot actie overgegaan. Mijn oog viel meteen op Sina, ze woont in hetzelfde dorp en ik was bekend met de sportlocatie. Ook mijn vrouw heeft zich aangemeld met als doel fitter voelen en gezonder leven.

  De werkwijze van Sina is professioneel en aangepast op de behoefte van de persoon die ze coacht. Zowel de voedingsadviezen als het sporten hebben hun resultaat. We voelen ons beiden fitter, hebben meer energie en zijn gewicht verloren. Sina voelt precies aan hoe ze je moet trainen en dat is prettig. Ook de tussentijdse lichaamsanalyses hebben hun effect, je weet wat je al bereikt hebt en het geeft energie om door te gaan. We zijn blij dat we deze stap gezet hebben. Belangrijk is nu doorgaan waarmee we begonnen zijn en het bijhouden van hetgeen we bereikt hebben. Zonder Sina was dit niet gelukt.”

  Zonder Sina was dit niet gelukt
  Sacha en Mirella Dera
  februari 2020
 • Sina geeft dat extra zetje

  “Omstreeks december 2015 las ik in een huis-aan-huisblad in Nuth een artikel, dat mij zo bekend voorkwam. Het ging over een persoon met een vergelijkbare leefstijl. Ook ik dacht dat ik best sportief bezig was (tennis, fietsen, wandelen), maar die andere hobby hé ? Lekker eten en drinken. Ongemerkt (nou ja, ongemerkt) kwamen de kilo’s erbij. Niet dat ik zo een kilo- of BMI-fetisj ben, maar als midden vijftiger ga je er wel eens over nadenken dat je op een latere leeftijd wel graag lichamelijk normaal wilt kunnen blijven bewegen.

  Dus maar eens een introductiegesprek met Sina gepland, met een voedingsadvies en een personal coachingstraject tot gevolg. Het zou overdreven zijn om te stellen dat mijn leven compleet veranderd is, maar ik word nu al 4 jaar, twee keer per week, onder handen genomen door Sina. Persoonlijk (en daar gaat het om) ben ik tevreden over de resultaten.  Zelf nooit gedacht dat ik het zo lang zou volhouden want ik had al langer een beperkte fitnessuitrusting thuis, die redelijk onder het stof kwam te liggen.

  Maar het enthousiasme van Sina, het afwisselend karakter van de trainingen en, okee, ook een beetje het mannelijke macho-besef geven me nu een gevoel van “missen” als ik eens noodgedwongen een les moet missen. Het werkt ook heel inspirerend dat Sina alle oefeningen meedoet. Het geeft vaak dat extra zetje.”

  Sina geeft dat extra zetje
  Olaf
  december 2019
 • Sina werkte samen met mijn fysiotherapeute

  “In de zomer had ik een blessure aan mijn schouder. Hiervoor werd ik behandeld door een fysiotherapeute. Omdat ik voor mijn herstel meer hulp nodig had, heb ik Sina ingeschakeld. Via mijn vriend werd ik gewezen op de kundigheid van Sina. En ik merkte direct dat ze een goede samenwerking met de fysiotherapeute is aangegaan. Ze wist wat ze deed, om het zo maar te zeggen. De trainingen hebben me enorm geholpen in het herstel. Nadat de problemen met mijn schouder waren opgelost, zijn we verder gegaan met een personal coaching traject. Ik voel me hier prima bij.”

  Sina werkte samen met mijn fysiotherapeute
  Ingeborg Bakens
  december 2019
 • Ik sta er niet alleen voor

  “Ondanks 2 keer per week sporten (bootcamp, pilates), gezond eten (dacht ik) merkte ik november vorig jaar dat mijn kleding een maatje te klein werden. De beslissing dat ik de hulp van Sina nodig had was genomen. Vlak voor feestdagen (sinterklaas en kerst) kreeg ik mijn voedingsadvies en begonnen de personal trainingen. Het belangrijkste en voor mij de moeilijkste voedingsadvies was, minder koolhydraten en géén toegevoegde suikers meer. Uiteindelijk went het om nergens meer suiker toe te voegen. Aan koffie zonder suiker heb ik het langst moeten wennen. Eerst dronk ik koffie met alleen melk, nu drink ik de koffie zwart.

  Omdat ik Sina al kende van de bootcamptrainingen wist ik wat ik van haar kon verwachten als personal trainer. Ik bewonder Sina om haar energie die zij steekt in het mij motiveren door te zetten als het even te zwaar wordt. Doordat ze zelf alle oefeningen meedoet geeft ze je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

  Als ik na enkele weken training merk dat mijn kleding wat losser zit, dan denk je nog: ik zal het me wel verbeelden. Tot dat Sina heel subtiel zegt; ”je begint het al echt goed te zien”.

  Haar subtiele manier om je te complimenteren en te motiveren vind ik erg prettig.

  Nu ben ik een halfjaar verder en 9 kilo lichter. De kleren die in november een maatje te klein waren, zijn nu een aantal maten te groot.

  Sina, met veel genoegen begin ik volgende week weer met de trainingen.

  Veel liefs, Sytske.”

  Ik sta er niet alleen voor
  Sytske van der Molen
  juli 2019
 • Niet lang hellen maar Sina bellen!

  “Waarom ik bij Sina Pellegrom terecht ben gekomen?

  Sinds een jaar of 25 doe ik normaal gesproken 3 maal per week joggen. Op mijn 52/53 levensjaar zijn de problemen begonnen. Het was september 2018 dat ik er helemaal doorheen zat. Mijn rug voelde aan als een hark en mijn beide knieën deden pijn tijdens het joggen. Ik ben toen abrupt gestopt omdat ik besefte dat het zo gewoon niet verder kon. Ik kan nu wel een lang verhaal houden, maar dat is niet de bedoeling. Oorzaak van mijn problemen was dat ik al die jaren nooit aan core stability training had gedaan. Nog een wonder dat het zo lang goed ging.

  Ik ben toen terecht gekomen bij Sina. Na een week of acht wist ik niet wat aan me was. Mijn rugpijn verdween zienderogen en ook de pijn aan mijn knieën is helemaal verdwenen. Zonder een personal trainer als Sina zou ik er nooit bovenop zijn gekomen. Zij traint echt zeer gevarieerd en ik kan alleen maar zeggen dat mijn gevoel zegt dat zij op een uiterst professionele wijze te werk gaat. Sina is echt met je hele lichaam bezig. Omdat uiteindelijk alle spiergroepen met elkaar samen hangen, zorgt Sina ervoor dat iedere training weer andere spiergroepen aan bod komen.

  Ik kan Sina voor een ieder die de discipline kan opbrengen om 1 à 2 keer per week te trainen, van harte aanbevelen. Inmiddels ben ik weer terug aan het joggen zonder dat mijn rug aanvoelt als een hark en zonder pijn aan mijn knieën, met name mede dankzij Sina. Ik dacht werkelijk dat mijn rug en knieën versleten waren. Men moet dus voorzichtig zijn met te snel te oordelen.

  Kwaliteit van leven is investeren in je lichaam. Dat gaat niet vanzelf, maar daar krijg je wel heel veel voor terug. Dus… niet lang hellen, maar Sina Pellegrom bellen!”

  Niet lang hellen maar Sina bellen!
  Bart Verheij
  juni 2019
 • Ik kan mijn eigen veters weer strikken

  “Gezien mijn medische conditie met chronische (rug)klachten, heb ik beweging hard nodig. Lang heb ik een fitnessabonnement gehad, maar merkte dat ik daar steeds minder zin in had en de oefeningen ook slordiger begon uit te voeren. Uiteindelijk heb ik het abonnement stopgezet. Ik was in de veronderstelling dat ik het wel zou kunnen opbrengen om regelmatig naar mijn werk te fietsen en fit te blijven. Dat is helaas niet gelukt waardoor de kracht en lenigheid snel verdwenen. Het noodsignaal kreeg ik toen ik mijn eigen veters niet meer kon strikken, omdat ik niet meer zo ver naar voren kon buigen. Het voelde alsof mijn zelfstandigheid langzaam afbrokkelde.

  Uiteindelijk heb ik de stap gezet om Sina in te schakelen. Stapje voor stapje zijn we begonnen waarbij Sina heel goed heeft gekeken waar de grootste problemen zaten, en waar de kansen lagen om kracht te verbeteren. Het trainingsuur vloog altijd voorbij. Sina beschikt over een grote variatie aan oefeningen waardoor het altijd verrassend was en nooit echt saai.

  Daarbij vind ik het ook prettig dat de oefeningen voor een groot deel uitgevoerd worden zonder ingewikkelde apparatuur, maar met relatief eenvoudige middelen. We gebruikten vaak een bal, een touw of de mat. Ik heb deze spullen aangeschaft en kan nu thuis het ritme van het ‘sportuurtje’ volhouden.

  De begeleiding door Sina als personal trainer, heeft mij het zetje gegeven dat ik al heel lang nodig had. Ik voel me fitter en sterker. En, ik kan mijn eigen veters weer strikken :)”

  Ik kan mijn eigen veters weer strikken
  Yvonne
  januari 2019
 • Omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden

  “Met mijn nu 66 jaar, nog volop aan het werk, ontvang ik vaak het compliment dat ik “energiek” ben. Dan moeten we dat ook zo voelen en zo houden. Op een zeker moment gaat alles wat strammer en wordt bewegen toch anders, ach zal de leeftijd zijn, dacht ik dan. Maar als er in mijn omgeving mensen ziek worden, mede door hun leefstijl, wordt het tijd in actie te komen. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat bij mij past, een personal trainer. Zo kwam ik terecht bij Sina. En daar heb ik geen moment spijt van, gedecideerd zegt ze precies wat wel en niet de bedoeling is. Zorgzaam en omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden. Opgeven is geen optie, en zo heb ik kunnen bereiken beter in mijn vel te zitten, anders en gezonder te eten, beter op gewicht. Ik ben zo gemotiveerd dat ik zelfstandig, op dezelfde locatie, doorga. Sina dank voor je professionaliteit.”

  Omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden
  Marjan van de Ham
  december 2018
 • Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn

  “Ralph en ik willen je nog ontzettend bedanken voor je coaching en begeleiding de afgelopen maanden. Je hebt met nieuwe inzichten en oefeningen een goede aanzet gemaakt voor ons naar een gezonder en sportiever leven. Je coacht op een respectvolle en prettige manier en kijkt goed naar het individu. Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn. Dankjewel en tot ziens, Groetjes Ralph Scaf en Janneke Simons.”

  Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn
  Ralph Scaf & Janneke Simons
  december 2018
 • Brigitte's groeikracht

  “Groeikracht door spierkracht. En daar bedoel ik niet alleen ‘echte’ spieren mee. De personal training van Sina heeft me ook mentale (spier)kracht gegeven. De begeleiding van Sina is uitmuntend. De lessen zijn zeer afwisselend, de gesprekken zijn prima en als iets niet kan (bijvoorbeeld vanwege een blessure) wordt de les aangepast op wat wel kan. Ik ben meer dan tevreden!”

  Groeikracht door spierkracht
  Brigitte Frissen
  juni 2018
 • Sina is mijn 'stok achter de deur'

  “Al enkele jaren vermeed ik de spiegel zoveel mogelijk. Op de weegschaal stond ik al helemaal niet meer. Ik kreeg de knop maar niet omgezet, ook al wilde ik heel graag iets aan m’n gewicht doen. Ik kookte alleen maar met verse producten – zo goed als geen pakjes, zakjes of kant en klare sauzen. Dus qua voeding was ik best goed bezig. Sporten deed ik ook regelmatig. En toch… Als ik Sina zag sporten met een klant, wist ik dat ik dat ook zo graag wilde. Maar ik dacht ook dat ik dat nooit zou kunnen. Dan zou ik beslist weer last krijgen van mijn knieën of m’n schouder. Toch had ik een stok achter de deur nodig en ben samen met Sina gaan sporten en nog meer op m’n voeding gaan letten. Ik moest zelfs nog meer gaan eten… Mijn volle borden wekten argwaan bij het thuisfront. Dit kon toch niet het gewenste resultaat opleveren! Over de trainingen kan ik alleen maar positief zijn! Elke training was weer anders, uitdagend en afwisselend en iedere keer opnieuw was ik trots op mezelf dat het me  toch maar weer gelukt was. Sina hield rekening met eventuele eerdere blessures en paste, indien nodig, de training erop aan. Ik ben ontzettend blij dat ik met Sina ben gaan sporten. De kilo’s en de centimeters zijn eraf gevlogen. Vetpercentage gedaald en spiermassa gestegen! Dank je wel Sina voor de leuke trainingen! Ik heb heel veel van je geleerd.”

  Sina is mijn 'stok achter de deur'
  Nicole Paffen
  mei 2017
 • Eindelijk die doorbraak...

  “Afgelopen januari drukte de weegschaal me zoals elk jaar weer op de feiten: 10 á 15 kg te zwaar, vaak een opgeblazen gevoel en niet fit! Dat een abonnement op de sportschool me niet zou gaan helpen had ik inmiddels wel geleerd, dat had het nog nooit gedaan en was vooral een soort van sponsoring, weggegooid geld dus. Nee, ik moest wat anders verzinnen.

  Na een paar avonden googelen ben ik uiteindelijk bij Sina terecht gekomen voor een intake gesprek. Het gevoel was meteen goed. Geen opgeklopt verkooppraatje maar een duidelijke verhaal en een duidelijke strategie. Ik dacht meteen: “dit is wat ik nodig heb”.

  Na een uitgebreide voedingsanalyse (nogmaals met de neus op de feiten gedrukt) kreeg ik een passend advies hoe ik mijn voedingspatroon moest aanpassen: geen dieet maar wel een richtlijn met goede alternatieven voor ontbijt, lunch en diner, op weg naar een gezonder eetpatroon.

  Vanaf dat moment ben ik ook gestart met 2 keer per week trainen: Sina voelt feilloos aan waar mijn grens ligt en door haar aanpak wordt deze steeds weer een beetje verlegd. Hierbij let ze goed op de juiste houding en corrigeert en past aan waar nodig om blessures te voorkomen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk hoe Sina de afwisseling erin weet te houden. Er zijn geen 2 trainingen hetzelfde en nog mooier : Ze doet alle oefeningen gewoon mee! Dat motiveert enorm!

  En dan de resultaten: inmiddels structureel ruim 10 kg kwijt, meer spiermassa, beduidend lager vetpercentage, het visceraal vet weer in het gezonde bereik, een aanzienlijke afname van de buikomvang, een gezondere BMI en bovenal een fitter gevoel en veel meer energie!

  Heb je ook een stok achter de deur nodig die je bovendien op een professionele manier begeleidt, coacht en traint dan ben je bij Sina aan het goede adres!”

  Eindelijk die doorbraak...
  Ralph Akkermans
  augustus 2021
 • Een stok achter de deur

  “Ik had weinig motivatie en energie om daadwerkelijk iets aan mijn leefstijl te veranderen. Ondertussen loog de weegschaal niet, en ben ik vooral de 2e lockdown behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Ik had besloten dat ik wel wat hulp kon gebruiken, dus aan de slag met Sina. 
  Het voedingsdagboek was een eyeopener en het voedingsplan gaf me goede handvatten om zonder honger gezond te eten. Met name het buiten sporten i.v.m. de covid maatregelen zag ik in eerste instantie tegenop. Nogal uit mijn comfort zone. Echter ik had dit veel groter in mijn hoofd gemaakt dan nodig, heerlijk om buiten te sporten! 
  De trainingen zijn een goede stok achter de deur, en in combinatie met bewuster met voeding omgaan heb ik in 2 maanden tijd al mooie resultaten bereikt. Niet alleen ben ik al een aantal kilo’s kwijt, ik voel me fitter en vind het serieus leuk en fijn om weer actief bezig te zijn. Sina is zeer kundig en gepassioneerd. 

  Kortom een goede investering in mijzelf!”

  Een stok achter de deur
  Anouk
  april 2017
 • Het knaagt niet meer

  “Met enige schaamtegevoel heb ik Sina om hulp gevraagd, uiteindelijk. Ik had met name mijn gewicht (en omvang) niet meer onder controle ondanks regelmatig bewegen en sporten. En dat is gaan knagen aan mijn geest. Een laatste poging, voordat ik zou toegeven aan ‘het hoort bij de leeftijd’. Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn gezondheid algeheel, behalve…
  Als zeer regelmatig sporter (en 60+) was haar 1e advies wel even schrikken voor mij: te zwaar.., voeding svp aanpassen… èn anders sporten…en voor de rest gewoon doorgaan. Geef aan waar je mee vastloopt. Het kan als ik het zelf echt wil.
  Dus: aan de slag ermee. Na 4 maanden groeiden langzaam het geloof en besef bij mij en mijn gewicht daalde in stapjes. De adviezen blijken goed inpasbaar in mijn vertrouwde levenswijze, waar ik om gevraagd had.
  Ik ben niet meer boos op mezelf (en mijn weegschaal) en ‘het knaagt niet meer’ en dat had ik zonder de afgemeten adviezen van Sina echt niet bereikt.
  Een aanrader voor eenieder die nog twijfelt of er nog iets aan te doen is aan je fitheid of de stand van je weegschaal: een eerste gesprek met Sina is het meer dan waard en je staat er dan niet meer alleen voor. En… schaam je er niet voor, gewoon doen.
  Volgens mij kan zij overigens veel meer dan waar ik om heb gevraagd, maar dat komt later wel.
  Sina, dank voor je hulp en respect, ook al ben ik er nog niet: fit(ter) en gezond(er) mijn pensioen tegemoet gaan. En dat ook zo houden.”

  Het knaagt niet meer
  Alex van Maenen
  oktober 2020
 • Onontdekte spieren

  “Ik ben maart 2019 begonnen met het twee keer per week trainen bij Sina. De eerste tijd was dat in Nuth en vanaf november vorig jaar ben ik ‘meeverhuisd’ naar haar nieuwe eigen studio in Hoensbroek, alhoewel in verband met Covid-19 het afgelopen jaar de meeste trainingen gewoon buiten zijn doorgegaan.

  Ik doe gecombineerde conditie/kracht training, en ben erg tevreden over het effect van de trainingen. Alhoewel de trainingen soms best zwaar zijn, zijn ze goed vol te houden omdat ze gevarieerd zijn en vooral omdat je je er al na een paar maanden veel beter door gaat voelen. Naast conditie wordt in de trainingen zowel spierkracht als het uithoudingsvermogen van bijna alle spieren in je lichaam getraind met een grote variatie aan oefeningen. Naarmate ik langer train zie ik steeds meer spieren verschijnen op plaatsen waar ik ze bij mezelf nog nooit gezien had.

  Ik heb mijn leven lang altijd wel in meer of mindere mate gesport en ben altijd wel blijven hardlopen. Maar met het begin van de overgang werd dat langzamerhand minder, kwam ik elk jaar opeens iets in gewicht aan, en voelde ik me fysiek-conditioneel gezien niet meer zo vitaal als ik altijd gewend was. Omdat het hardlopen zwaarder werd door de afnemende conditie was het steeds lastiger om de motivatie op te brengen ermee door te gaan.

  Toen heb ik gezocht naar iemand die mij persoonlijk zou kunnen trainen. Dat werd Sina. In het begin (eerste 2-3 maanden) maakte ik ook gebruik van haar adviezen m.b.t. voeding (hoeveelheid, afstemming eiwitten, koolhydraten, vetten etc.). Ik ben nu twee jaar 2 x per week aan het trainen en het is het beste dat ik in jaren gedaan heb. Sinds ik bij Sina aan het trainen ben, ben ik afgevallen en over mijn hele lichaam sterker/gespierder geworden, ook mijn houding is aanzienlijk verbeterd en ik heb hierdoor minder last van allerlei kwaaltjes (door o.a. zittend beroep). Het belangrijkste is dat ik me weer fysiek sterk en vitaal voel en inmiddels weer dezelfde dingen kan (en wil) doen als toen ik jonger was, zoals hele dagen in de tuin werken zonder rugpijn en ’s avonds niet meer van de bank te kunnen komen. Het hardlopen is inmiddels ook weer terug op het oude niveau en is weer plezierig geworden. Ik heb zelfs mijn partner zover gekregen om mee te doen, die doet het nu ook een jaar en is ook zeer tevreden. Kortom, als je echt gemotiveerd bent iets aan je conditie/fysieke gesteldheid te doen kan ik trainen bij Sina van harte aanbevelen, je zult er zeker geen spijt van hebben!”

  Onontdekte spieren
  Lisa Jonkman
  maart 2021
 • Toch wel meerwaarde...

  “Toen Covid-19 begin vorig jaar ook in ons land de boel platlegde, was ik meer dan 13 jaar op intensief wedstrijdniveau a/h squashen. Ook liep/loop ik wel eens hard en ben ik de weekenden regelmatig intensief fysiek bezig. Maar toen kwam dus Covid… en kon er niet meer gesquasht worden. Ik miste dit enorm. Ik ben toen maar eens meegegaan met Lisa (mijn partner) die al een jaartje Sina’s hoog-intensieve intervaltrainingen (HIIT) volgde. Ik zag bij bij haar enorme verbeteringen (sterker, meer energie, afgevallen/gespierder) en veel enthousiasme. Maar ik was vooraf best wel sceptisch… eigenlijk zelfs een beetje arrogant… Ik dacht dat ik fysiek al behoorlijk op niveau was en dat trainen bij Sina voor mij misschien maar weinig meerwaarde zou hebben. WAT EEN ENORME VERGISSING WAS DAT…

  Door Sina’s trainingen heb ik ervaren hoe goed het is om naast een gezonde cardio-conditie juist ook over een verbeterde spieruithoudingsvermogen te beschikken. Ongelooflijk hoe dit houdingsvermogen zo effectief kan toenemen door Sina’s HIIT trainingen… dat het herhaaldelijk belasten van steeds weer afwisselende spiergroepen door series van intensieve en minder intensieve oefeningen (met korte interval-rustmomenten) zo effectief kan zijn en goed kan aanvoelen. Het heeft mij meer meer energie, kracht en core-stabiliteit gegeven. Ik vind het bovendien superleuk en ga er supergraag mee verder. 

  Het maakt niet uit op welk fysiek/conditioneel niveau je bent als je besluit te beginnen met Sina’s trainingen. Of je nu wel of niet sport/hebt gesport, dik of dun bent of misschien al een wat oudere leeftijd hebt bereikt (zoals ik…); Sina zal haar trainingen heel professioneel en effectief op elk gewenst niveau aanpassen.

  Kortom, ben je echt gemotiveerd en wil je serieus werk gaan maken van je fysieke-conditionele gesteldheid, je sterker en energieker gaan voelen en/of op een gezonde/effectieve manier afvallen… dan ligt hier je kans. Je moet het wel echt zelf willen, maar dan krijg je er ook enorm veel voor terug…”

  Toch wel meerwaarde...
  Rob Markus
  maart 2021
 • Het knaagt niet meer

  “Met enige schaamtegevoel heb ik Sina om hulp gevraagd, uiteindelijk. Ik had met name mijn gewicht (en omvang) niet meer onder controle ondanks regelmatig bewegen en sporten. En dat is gaan knagen aan mijn geest. Een laatste poging, voordat ik zou toegeven aan ‘het hoort bij de leeftijd’. Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn gezondheid algeheel, behalve…
  Als zeer regelmatig sporter (en 60+) was haar 1e advies wel even schrikken voor mij: te zwaar.., voeding svp aanpassen… èn anders sporten…en voor de rest gewoon doorgaan. Geef aan waar je mee vastloopt. Het kan als ik het zelf echt wil.
  Dus: aan de slag ermee. Na 4 maanden groeiden langzaam het geloof en besef bij mij en mijn gewicht daalde in stapjes. De adviezen blijken goed inpasbaar in mijn vertrouwde levenswijze, waar ik om gevraagd had.
  Ik ben niet meer boos op mezelf (en mijn weegschaal) en ‘het knaagt niet meer’ en dat had ik zonder de afgemeten adviezen van Sina echt niet bereikt.
  Een aanrader voor eenieder die nog twijfelt of er nog iets aan te doen is aan je fitheid of de stand van je weegschaal: een eerste gesprek met Sina is het meer dan waard en je staat er dan niet meer alleen voor. En… schaam je er niet voor, gewoon doen.
  Volgens mij kan zij overigens veel meer dan waar ik om heb gevraagd, maar dat komt later wel.
  Sina, dank voor je hulp en respect, ook al ben ik er nog niet: fit(ter) en gezond(er) mijn pensioen tegemoet gaan. En dat ook zo houden.”

  Het knaagt niet meer
  Alex van Maenen
  oktober 2020
 • Sina doet alle oefeningen zelf mee

  “Mijn vrouw was al een jaar aan het trainen met Sina en het leek ons leuk om samen te sporten. In eerste instantie dacht ik weinig tot geen voordeel hieruit te halen, maar meer voor de gezelligheid mee te doen. Ik train al zeer regelmatig (triathon, trailrunning en MTB) dus voldoende getraind……, maar niets is minder waar. De trainingen zijn intensief en afwisselend en heel goed voor mijn explosieve kracht en core-ontwikkeling (iets dat ik zelf liever oversloeg in mijn trainingen!). Het positiefste (t.o.v. andere trainers) is het feit dat Sina alle oefeningen zelf meedoet en constant bijstuurt en motiveert om het maximale eruit te halen.”

  Sina doet alle oefeningen zelf mee
  Niel Cortenraad
  maart 2020
 • Zonder Sina was dit niet gelukt

  “In de loop van 2019 was de maat vol. Ik voelde me steeds minder fit en had moeite met mijn gewicht en lichaam. Eerder had ik al eens gezocht naar een personal trainer, maar was nog niet tot actie overgegaan. Mijn oog viel meteen op Sina, ze woont in hetzelfde dorp en ik was bekend met de sportlocatie. Ook mijn vrouw heeft zich aangemeld met als doel fitter voelen en gezonder leven.

  De werkwijze van Sina is professioneel en aangepast op de behoefte van de persoon die ze coacht. Zowel de voedingsadviezen als het sporten hebben hun resultaat. We voelen ons beiden fitter, hebben meer energie en zijn gewicht verloren. Sina voelt precies aan hoe ze je moet trainen en dat is prettig. Ook de tussentijdse lichaamsanalyses hebben hun effect, je weet wat je al bereikt hebt en het geeft energie om door te gaan. We zijn blij dat we deze stap gezet hebben. Belangrijk is nu doorgaan waarmee we begonnen zijn en het bijhouden van hetgeen we bereikt hebben. Zonder Sina was dit niet gelukt.”

  Zonder Sina was dit niet gelukt
  Sacha en Mirella Dera
  februari 2020
 • Sina geeft dat extra zetje

  “Omstreeks december 2015 las ik in een huis-aan-huisblad in Nuth een artikel, dat mij zo bekend voorkwam. Het ging over een persoon met een vergelijkbare leefstijl. Ook ik dacht dat ik best sportief bezig was (tennis, fietsen, wandelen), maar die andere hobby hé ? Lekker eten en drinken. Ongemerkt (nou ja, ongemerkt) kwamen de kilo’s erbij. Niet dat ik zo een kilo- of BMI-fetisj ben, maar als midden vijftiger ga je er wel eens over nadenken dat je op een latere leeftijd wel graag lichamelijk normaal wilt kunnen blijven bewegen.

  Dus maar eens een introductiegesprek met Sina gepland, met een voedingsadvies en een personal coachingstraject tot gevolg. Het zou overdreven zijn om te stellen dat mijn leven compleet veranderd is, maar ik word nu al 4 jaar, twee keer per week, onder handen genomen door Sina. Persoonlijk (en daar gaat het om) ben ik tevreden over de resultaten.  Zelf nooit gedacht dat ik het zo lang zou volhouden want ik had al langer een beperkte fitnessuitrusting thuis, die redelijk onder het stof kwam te liggen.

  Maar het enthousiasme van Sina, het afwisselend karakter van de trainingen en, okee, ook een beetje het mannelijke macho-besef geven me nu een gevoel van “missen” als ik eens noodgedwongen een les moet missen. Het werkt ook heel inspirerend dat Sina alle oefeningen meedoet. Het geeft vaak dat extra zetje.”

  Sina geeft dat extra zetje
  Olaf
  december 2019
 • Sina werkte samen met mijn fysiotherapeute

  “In de zomer had ik een blessure aan mijn schouder. Hiervoor werd ik behandeld door een fysiotherapeute. Omdat ik voor mijn herstel meer hulp nodig had, heb ik Sina ingeschakeld. Via mijn vriend werd ik gewezen op de kundigheid van Sina. En ik merkte direct dat ze een goede samenwerking met de fysiotherapeute is aangegaan. Ze wist wat ze deed, om het zo maar te zeggen. De trainingen hebben me enorm geholpen in het herstel. Nadat de problemen met mijn schouder waren opgelost, zijn we verder gegaan met een personal coaching traject. Ik voel me hier prima bij.”

  Sina werkte samen met mijn fysiotherapeute
  Ingeborg Bakens
  december 2019
 • Ik sta er niet alleen voor

  “Ondanks 2 keer per week sporten (bootcamp, pilates), gezond eten (dacht ik) merkte ik november vorig jaar dat mijn kleding een maatje te klein werden. De beslissing dat ik de hulp van Sina nodig had was genomen. Vlak voor feestdagen (sinterklaas en kerst) kreeg ik mijn voedingsadvies en begonnen de personal trainingen. Het belangrijkste en voor mij de moeilijkste voedingsadvies was, minder koolhydraten en géén toegevoegde suikers meer. Uiteindelijk went het om nergens meer suiker toe te voegen. Aan koffie zonder suiker heb ik het langst moeten wennen. Eerst dronk ik koffie met alleen melk, nu drink ik de koffie zwart.

  Omdat ik Sina al kende van de bootcamptrainingen wist ik wat ik van haar kon verwachten als personal trainer. Ik bewonder Sina om haar energie die zij steekt in het mij motiveren door te zetten als het even te zwaar wordt. Doordat ze zelf alle oefeningen meedoet geeft ze je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

  Als ik na enkele weken training merk dat mijn kleding wat losser zit, dan denk je nog: ik zal het me wel verbeelden. Tot dat Sina heel subtiel zegt; ”je begint het al echt goed te zien”.

  Haar subtiele manier om je te complimenteren en te motiveren vind ik erg prettig.

  Nu ben ik een halfjaar verder en 9 kilo lichter. De kleren die in november een maatje te klein waren, zijn nu een aantal maten te groot.

  Sina, met veel genoegen begin ik volgende week weer met de trainingen.

  Veel liefs, Sytske.”

  Ik sta er niet alleen voor
  Sytske van der Molen
  juli 2019
 • Niet lang hellen maar Sina bellen!

  “Waarom ik bij Sina Pellegrom terecht ben gekomen?

  Sinds een jaar of 25 doe ik normaal gesproken 3 maal per week joggen. Op mijn 52/53 levensjaar zijn de problemen begonnen. Het was september 2018 dat ik er helemaal doorheen zat. Mijn rug voelde aan als een hark en mijn beide knieën deden pijn tijdens het joggen. Ik ben toen abrupt gestopt omdat ik besefte dat het zo gewoon niet verder kon. Ik kan nu wel een lang verhaal houden, maar dat is niet de bedoeling. Oorzaak van mijn problemen was dat ik al die jaren nooit aan core stability training had gedaan. Nog een wonder dat het zo lang goed ging.

  Ik ben toen terecht gekomen bij Sina. Na een week of acht wist ik niet wat aan me was. Mijn rugpijn verdween zienderogen en ook de pijn aan mijn knieën is helemaal verdwenen. Zonder een personal trainer als Sina zou ik er nooit bovenop zijn gekomen. Zij traint echt zeer gevarieerd en ik kan alleen maar zeggen dat mijn gevoel zegt dat zij op een uiterst professionele wijze te werk gaat. Sina is echt met je hele lichaam bezig. Omdat uiteindelijk alle spiergroepen met elkaar samen hangen, zorgt Sina ervoor dat iedere training weer andere spiergroepen aan bod komen.

  Ik kan Sina voor een ieder die de discipline kan opbrengen om 1 à 2 keer per week te trainen, van harte aanbevelen. Inmiddels ben ik weer terug aan het joggen zonder dat mijn rug aanvoelt als een hark en zonder pijn aan mijn knieën, met name mede dankzij Sina. Ik dacht werkelijk dat mijn rug en knieën versleten waren. Men moet dus voorzichtig zijn met te snel te oordelen.

  Kwaliteit van leven is investeren in je lichaam. Dat gaat niet vanzelf, maar daar krijg je wel heel veel voor terug. Dus… niet lang hellen, maar Sina Pellegrom bellen!”

  Niet lang hellen maar Sina bellen!
  Bart Verheij
  juni 2019
 • Ik kan mijn eigen veters weer strikken

  “Gezien mijn medische conditie met chronische (rug)klachten, heb ik beweging hard nodig. Lang heb ik een fitnessabonnement gehad, maar merkte dat ik daar steeds minder zin in had en de oefeningen ook slordiger begon uit te voeren. Uiteindelijk heb ik het abonnement stopgezet. Ik was in de veronderstelling dat ik het wel zou kunnen opbrengen om regelmatig naar mijn werk te fietsen en fit te blijven. Dat is helaas niet gelukt waardoor de kracht en lenigheid snel verdwenen. Het noodsignaal kreeg ik toen ik mijn eigen veters niet meer kon strikken, omdat ik niet meer zo ver naar voren kon buigen. Het voelde alsof mijn zelfstandigheid langzaam afbrokkelde.

  Uiteindelijk heb ik de stap gezet om Sina in te schakelen. Stapje voor stapje zijn we begonnen waarbij Sina heel goed heeft gekeken waar de grootste problemen zaten, en waar de kansen lagen om kracht te verbeteren. Het trainingsuur vloog altijd voorbij. Sina beschikt over een grote variatie aan oefeningen waardoor het altijd verrassend was en nooit echt saai.

  Daarbij vind ik het ook prettig dat de oefeningen voor een groot deel uitgevoerd worden zonder ingewikkelde apparatuur, maar met relatief eenvoudige middelen. We gebruikten vaak een bal, een touw of de mat. Ik heb deze spullen aangeschaft en kan nu thuis het ritme van het ‘sportuurtje’ volhouden.

  De begeleiding door Sina als personal trainer, heeft mij het zetje gegeven dat ik al heel lang nodig had. Ik voel me fitter en sterker. En, ik kan mijn eigen veters weer strikken :)”

  Ik kan mijn eigen veters weer strikken
  Yvonne
  januari 2019
 • Omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden

  “Met mijn nu 66 jaar, nog volop aan het werk, ontvang ik vaak het compliment dat ik “energiek” ben. Dan moeten we dat ook zo voelen en zo houden. Op een zeker moment gaat alles wat strammer en wordt bewegen toch anders, ach zal de leeftijd zijn, dacht ik dan. Maar als er in mijn omgeving mensen ziek worden, mede door hun leefstijl, wordt het tijd in actie te komen. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat bij mij past, een personal trainer. Zo kwam ik terecht bij Sina. En daar heb ik geen moment spijt van, gedecideerd zegt ze precies wat wel en niet de bedoeling is. Zorgzaam en omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden. Opgeven is geen optie, en zo heb ik kunnen bereiken beter in mijn vel te zitten, anders en gezonder te eten, beter op gewicht. Ik ben zo gemotiveerd dat ik zelfstandig, op dezelfde locatie, doorga. Sina dank voor je professionaliteit.”

  Omdat zij elke oefening meedoet, wil en kan je ook echt volhouden
  Marjan van de Ham
  december 2018
 • Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn

  “Ralph en ik willen je nog ontzettend bedanken voor je coaching en begeleiding de afgelopen maanden. Je hebt met nieuwe inzichten en oefeningen een goede aanzet gemaakt voor ons naar een gezonder en sportiever leven. Je coacht op een respectvolle en prettige manier en kijkt goed naar het individu. Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn. Dankjewel en tot ziens, Groetjes Ralph Scaf en Janneke Simons.”

  Ook vonden wij de afwisseling in oefeningen erg fijn
  Ralph Scaf & Janneke Simons
  december 2018
 • Brigitte's groeikracht

  “Groeikracht door spierkracht. En daar bedoel ik niet alleen ‘echte’ spieren mee. De personal training van Sina heeft me ook mentale (spier)kracht gegeven. De begeleiding van Sina is uitmuntend. De lessen zijn zeer afwisselend, de gesprekken zijn prima en als iets niet kan (bijvoorbeeld vanwege een blessure) wordt de les aangepast op wat wel kan. Ik ben meer dan tevreden!”

  Groeikracht door spierkracht
  Brigitte Frissen
  juni 2018
 • Sina is mijn 'stok achter de deur'

  “Al enkele jaren vermeed ik de spiegel zoveel mogelijk. Op de weegschaal stond ik al helemaal niet meer. Ik kreeg de knop maar niet omgezet, ook al wilde ik heel graag iets aan m’n gewicht doen. Ik kookte alleen maar met verse producten – zo goed als geen pakjes, zakjes of kant en klare sauzen. Dus qua voeding was ik best goed bezig. Sporten deed ik ook regelmatig. En toch… Als ik Sina zag sporten met een klant, wist ik dat ik dat ook zo graag wilde. Maar ik dacht ook dat ik dat nooit zou kunnen. Dan zou ik beslist weer last krijgen van mijn knieën of m’n schouder. Toch had ik een stok achter de deur nodig en ben samen met Sina gaan sporten en nog meer op m’n voeding gaan letten. Ik moest zelfs nog meer gaan eten… Mijn volle borden wekten argwaan bij het thuisfront. Dit kon toch niet het gewenste resultaat opleveren! Over de trainingen kan ik alleen maar positief zijn! Elke training was weer anders, uitdagend en afwisselend en iedere keer opnieuw was ik trots op mezelf dat het me  toch maar weer gelukt was. Sina hield rekening met eventuele eerdere blessures en paste, indien nodig, de training erop aan. Ik ben ontzettend blij dat ik met Sina ben gaan sporten. De kilo’s en de centimeters zijn eraf gevlogen. Vetpercentage gedaald en spiermassa gestegen! Dank je wel Sina voor de leuke trainingen! Ik heb heel veel van je geleerd.”

  Sina is mijn 'stok achter de deur'
  Nicole Paffen
  mei 2017