WTC2015

Indoor Bootcamp Challenge voor het goede doel
Indoor Bootcamp Challenge voor het goede doel

Onze eigen Wintertijd Challenge in Nuth
Wij, Sina en Raphuel, organiseren een eigen Wintertijd Challenge in Nuth (locatie Gitek Sportcentrum). Alle donaties zijn voor de stichting Spieren voor Spieren. Ons evenement is een leuke en gezellige workout in de vorm van een INDOOR BOOTCAMP CHALLENGE (geschikt voor alle leeftijden en niveaus). Het evenement vindt plaats in de nacht van 24/25 oktober 2015 tussen 2:00 en 3:00 uur (als de klok een uur teruggezet wordt). Ons doel is om samen met jou ten minste 5.000 Euro in te zamelen. Volg onze eigen Facebook-evenementpagina www.facebook.com/wintertijdchallengenuth voor actuele informatie.

Sport met ons mee en/of doneer!
Help ons dit mooie doel te bereiken! Schrijf je in voor deelname aan het evenement via de evenement-website www.wintertijdchallenge.nl (zie het menu INSTRUCTIES voor uitleg over de mogelijkheden). Je kunt dan zelf geld doneren, en ook een eigen actiepagina aanmaken om anderen (bv. familie, vrienden en bekenden) ook te motiveren geld te doneren voor ons evenement. Deel jouw eigen wervingspagina s.v.p. zoveel als mogelijk op social media!
Natuurlijk kun je ook kiezen om geld te doneren zonder deelname aan het evenement zélf, maar wij hopen jou ‘s-nacht te mogen verwelkomen.

Win een Personal Training les door Sina Pellegrom!
Voor diegene die het hoogste bedrag voor ons evenement inzamelt, persoonlijk of via zijn/haar eigen actiepagina, geven wij een uur Personal Training cadeau, gegeven door Sina Pellegrom Personal Trainer & Voedingscoach. Heb je altijd al eens willen ervaren hoe zo’n Personal Training in zijn werk gaat, grijp dan nu jouw kans!

personal trainer
Sina Pellegrom
Personal Trainer & Voedingscoach

Over de Wintertijd Challenge
De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen. Bezoek hun website www.spierenvoorspieren.nl voor meer informatie of www.wintertijdchallenge.nl voor specifieke informatie over de challenge.

Bekijk hier de officiële promotiefilm van de Wintertijd Challenge 2015:

Onze sponsoren
De volgende sponsoren maken ons evenement mede mogelijk:
Gitek Sportcentrum, Leeuwerikstraat 2, 6361VM Nuth. Gitek Sportcentrum stelt de sportaccommodatie ter beschikking voor ons evenement.
– Drukkerij Schrijen-Lippertz MediaNova, Heerlerweg 157, 6367AD Voerendaal. Schrijen-Lippertz sponsort de posters en flyers.

Dit is de actuele stand van de donaties voor onze eigen challenge:

• Sina Pellegrom is gevestigd in Nuth (Zuid-Limburg) op de grens van het Heuvelland en Parkstad • Nuth is snel bereikbaar vanuit de omliggende woonkernen, o.a. Schinnen, Brunssum, Hoensbroek, Heerlerheide, Heerlen, Voerendaal, Klimmen, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Beek, Stein, Geleen, en Spaubeek •