Over Sina

Ik ben Sina Pellegrom, geboren op 5 augustus 1976 in Palma de Mallorca. Ik ben een breed georiënteerde sportinstructrice, personal trainervoedingscoach en mental coach. Na jarenlange werkervaring in de administratieve sector heb ik van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt: mensen begeleiden met sporten en het creëren/continueren van een gezonde leefstijl.

Mijn kracht zit in de combinatie van opleidingen en ervaringen die ik combineer in mijn werk als personal trainer. Ik ben namelijk een gediplomeerd Personal Trainer, een gediplomeerde Master Coach, en een gediplomeerde Voedingsdeskundige. Deze combinatie is essentieel voor een goede persoonlijke begeleiding!

Ik ben een gevoelsmens en buitengewoon gedisciplineerd en gedreven in alles wat ik doe. Met mijn gedrevenheid help ik klanten het beste uit zichzelf te halen. In mijn vrije tijd sport ik zelf ook veel, studeer ik graag, en besteed ik aandacht aan mijn echtgenoot en 2 schatten van Chihuahua’s Dipsi & Poco.

Gevolgde opleidingen

Sina Pellegrom Personal Trainer & Voedingscoach
Sina Pellegrom Personal Trainer & Voedingscoach

Eetstoornissen en Sport

The Gladiators Workouts®

Kickboksen voor personal trainers

Gewichtheffen

Conditietrainer Topsport

Orthomoleculaire Voeding

Personal Trainer

PHBO Voedingsdeskundige

Bootcamp Instructeur

Perfect Pilates Trainer

Fitnesstrainer A

PHBO Business Communicatie Master hNLP-NLP

PHBO hNLP-NLP Practitioner Communicatie & Psychologie

Verscheidene workshops en seminars m.b.t. voeding en/of sport

Sociale Hygiëne

Jaarlijks terugkerende reanimatie- en AED-training

HEAO Management, Economie & Recht

 

 

 

• Sina Pellegrom is gevestigd in Nuth (Zuid-Limburg) op de grens van het Heuvelland en Parkstad • Nuth is snel bereikbaar vanuit de omliggende woonkernen, o.a. Schinnen, Brunssum, Hoensbroek, Heerlerheide, Heerlen, Voerendaal, Klimmen, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Beek, Stein, Geleen, en Spaubeek •