Nieuws

6 Februari 2018: Ik sta in dagblad De Limburger met een artikel over gezond eten.

Eet jezelf gezond
Uit dagblad De Limburger

28 November 2017: Videoverslag van de New York Marathon 2017.
Deze video is een verslag door Guy van Grinsven over de marathon van Renata Chiaradia, waarbij ik haar mocht begeleiden (en meelopen) op 5 november 2017 in New York.
Videoverslag New York Marathon 2017

23 December 2015: Richard Claessens (Uitgever huis-aan-huisblad “Nuth & Omstreken”) is de X van zijn XL kwijt!
Richard Claessens viel maar liefst 14,4 kg af onder Sina’s begeleiding. Ook de andere meetwaarden zijn uitstekend. O.a. 18 cm (!) afname van de buikomvang, BMI nam af van 27,0 naar 22,4, en zijn ‘bodyfat’ nam af van 27,4% naar 17,3%. Een mooie prestatie van Richard!
Lees hier het artikel in Nuth & Omstreken:

Richard Claessens valt 14,4 kg af bij Sina Pellegrom Personal Trainer & Voedingscoach
Richard Claessens valt 14,4 kg af bij Sina Pellegrom Personal Trainer & Voedingscoach

4 November 2015: Richard Claessens (Uitgever huis-aan-huisblad “Nuth & Omstreken”) valt 7 kg af in 5 weken
Richard Claessens viel 7 kg af in 5 weken tijd onder de begeleiding van Sina Pellegrom. Lees in de volgende artikelen uit Nuth & Omstreken hoe goed hij het doet:
Introductie “uitdaging”
Richard Claessens valt 7 kg af in 5 weken 1/2
Richard Claessens valt 7 kg af in 5 weken 2/2

7 Oktober 2015: Sina en Raphuel in Nuth & Omstreken
Vandaag stond er een artikel over ons in Nuth & Omstreken over ons nachtelijk sportevenement voor het goede doel Wintertijd Challenge Nuth.

Wintertijd Challenge Nuth
Wintertijd Challenge Nuth

3 September 2015: Campagne start Wintertijd Challenge Nuth
Vandaag is de campagne gestart voor het sportevenement dat mijn echtgenoot en ik organiseren voor de Stichting Spieren voor Spieren. Een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven te verbeteren voor kinderen met een spierziekte. Klik hier voor de laatste informatie. Het evenement vindt plaats in de nacht van 24/25 oktober 2015. Doe mee en doneer zelf ook!

2 September 2015: Mijn eerste column in Nuth & Omstreken
Vandaag verscheen mijn eerste column in het huis-aan-huisblad Nuth & Omstreken. Klik hier om mijn column te lezen.

25 Augustus 2015: Hardloop Groep voor BEGINNERS
In september 2015 start een nieuwe Hardloop Groep voor BEGINNERS. Altijd al willen hardlopen maar nog niet gestart? Doe dan met ons mee op de dinsdagavond in Nuth. Informeer naar de mogelijkheden.

24 Augustus 2015: Winter Tijd Challenge 2015 voor het goede doel

Spieren voor Spieren
Indoor Bootcamp Training voor het goede doel

Mijn echtgenoot en ik organiseren een eigen Winter Tijd Challenge 2015 voor Spieren voor Spieren in de nacht van 24 naar 25 oktober 2015. Tussen 2:00 uur en 3:00 uur houden wij een indoor bootcamp voor het goede doel. Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven.
Over Spieren voor Spieren:
“De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen.”

9 Augustus 2015: Te gast bij RTL4 LifestyleXperience
Vandaag was ik te gast bij het RTL4 TV-programma LifestyleXperience. Bekijk hier het filmpje.

 

 

 

• Sina Pellegrom is gevestigd in Nuth (Zuid-Limburg) op de grens van het Heuvelland en Parkstad • Nuth is snel bereikbaar vanuit de omliggende woonkernen, o.a. Schinnen, Brunssum, Hoensbroek, Heerlerheide, Heerlen, Voerendaal, Klimmen, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Beek, Stein, Geleen, en Spaubeek •